EEEEK Χίου

Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Χίου

Αρχική > Τα νέα μας > Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Χίου!
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Χίου!

 

 

   Εδώ μπορείτε δείτε κάποιες αντιπροσωπευτικές εικόνες του σχολείου μας, να ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας του, για τα μαθήματα και τα Εργαστήρια, για τις ποικίλες δραστηριότητες και τη συμμετοχή των μαθητών σε προγράμματα Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Πολιτιστικών.

   Επίσης, μπορείτε να διαβάσετε όλα τα τεύχη της Σχολικής μας Εφημερίδας «Τα νέα του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Χίου», που ξεκίνησε να εκδίδεται το σχολικό έτος 2006-07. Περιμένουμε τις εντυπώσεις και τα σχόλιά σας. Επίσης, είμαστε ανοικτοί σε κάθε μορφή επικοινωνίας και ανταλλαγής εμπειριών, απόψεων και προβληματισμών.

το σχολικό κτήριο

   Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Χίου, πρώην Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.), ιδρύθηκε το 2003. Στεγάζεται σε τμήμα του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Χίου.

   Μετά την πρόσληψη προσωπικού στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ, το σχολείο αντιμετωπίζει σοβαρότατο στεγαστικό πρόβλημα, καθώς περιορίζεται συνεχώς σε μικρότερο τμήμα του κτιρίου. Για να καλυφθούν κάποιες ανάγκες, το σχολικό έτος 2007-2008 τοποθετήθηκαν 4 προκατασκευασμένες αίθουσες ελαφρού τύπου.

 

back to top